English Deutsch
Oznámení o krytí - Dorotka a Camar
Čtvrtek, 12.ledna 2012 15:42

Camar a DorotkaMožná nezvykle teplé počasí způsobilo, že se nám Dorotka rozhárala o něco dříve, než jsem očekávala. Druhé vyšetření hladiny progesteronu v pondělí ráno mi ukázalo, že nejlepším dnem kdy se vydat za ženichem Camarem, bude středa. Brzy ráno jsem se s Dorotkou vydala na cestu 300 km dlouhou a po cestě jsem se ještě stavila pro kamarádku Báru, od které Dorotku mám. S psími námluvami má Bára mnohem větší zkušenosti než já a díky ní proběhlo vše tak jak má.
Hned po příjezdu bylo jasné, že jsem pro Dorotku vybrala toho pravého. Se svojí paničkou nás přivítal nádherný, urostlý a veselý Camar. S Dorotkou si padli do oka a tvořili krásný pár. Během návštěvy si nás Camar získal svojí roztomilou a přátelskou povahou.


Za čtyři týdny půjdeme na sono, abych věděla nakolik byly námluvy úspěšné. Věřím, že vše proběhne v pořádku a okolo 12.3.2012 budeme očekávat narození štěňátek.
Děkuji majitelům Camara manželům Trefným za srdečné přivítání a Báře za čas, který nám ráda věnovala a ještě pořídila několik pěkných fotek.

Camar a Dorotka     námluvy     u jezírka

DSC07290     Camar     DSC07258

Dorotka     Dorotka